2013. október 6., vasárnap

lehetőség, hogy meghalljuk egymást

Nem tagadom, hogy nehéz volt együtt játszani veletek. Sokan is voltunk, az egymásra figyelés, az egymás meghallgatása nehéz ilyen helyzetben. Pedig volt mondanivalótok, ha sokszor úgy is tűnt, hogy nincs, nem érdekel titeket a dolog. Volt mondanivalótok. És nem csak a mi számunkra, kötelességből, ennek az egésznek nem erről kellene szólnia, hanem, hogy egymás számára milyen mondanivalóval bírtok. Egy lehetőség, ahol megoszthattok dolgokat, anélkül, hogy rátok szólna valaki a fogalamazásért, egy lehetőség, hogy jobban megismerjétek egymást. Volt mondanivalótok. El is mondtátok egymásnak, de egyszerűen túl hangosak voltatok, hogy meghalljátok a másikat. Miért ne lehetne meghallgatni a másikat? Miért nem lehet egy-két perccel hosszabb időre belegondolni olyasmibe, ami lehet, hogy a melletted ülőnek fontosabb, mint neked, amiről lehet, hogy a melletted ülőnek más véleménye van?

Decemberben találkozunk legközelebb. Kíváncsian várjuk azt az alkalmat. Akkor majd többen leszünk és azt várjuk tőletek is, hogy aktívabban és több türelemmel vegyetek részt a foglalkozáson. Mert ez az egész értetek van és arra használjátok, úgy alakíthatjátok az eseményeket, ahogy a fantáziátok és jóérzésetek engedi.

Volt szó arról, hogy milyen témák érdekelnek titeket... Erre olyan nagy csoportban nehéz válaszolni. Kár, hogy nem lehet megosztani, pedig biztos van, ami érdekel titeket. Itt, akár névtelenül is megoszthatjátok vagy bármilyen kételyeteket, megfigyeléseteket a játékokkal, jelenetekkel kapcsolatban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése